Chris Doran fitues i turneut “Dita e Flamurit”

Chris Doran fitues i turneut “Dita e Flamurit”

Më 27.11.22 në SHFMU “Tefik Çanga” në Ferizaj u zhvillua turneu i seniorëve “Dita e Flamurit”. Turneu ishte mjaftë masovik ku pati pjesëmarrës nga Kosova dhe Shqipëria ku u zhvilluan…
PPBT #2 do të mbahet në Janar 2023

PPBT #2 do të mbahet në Janar 2023

Pas interesimit të madh për pjesëmarrje në edicionin e parë të Pingpong Business Tournament, dhe me kërkesë të disa bizneseve që nuk kanë arritur të bëhen pjesë e turnet të…
Shorti i Ping Pong Business Tournament

Shorti i Ping Pong Business Tournament

Organizatorët e Ping Pong Business Tournament kanë caktuar daten 26 Nentor 2022, për hedhjen e shortit të PPBT për 16 bizneset pjesëmarrëse. Shorti do të hudhet online përmes platformës Random…
Turneu i pingpongut për personat e shurdhër

Turneu i pingpongut për personat e shurdhër

Me datë 26 nëntor 2022, në sallën e pingpongut në Prishtinë, do të mbahet turneu i pingpongut për personat e shurdhër. Marrëveshja e nënshkruar javë më parë mes kryetari të…
Organizohet turne pingpongut për biznese

Organizohet turne pingpongut për biznese

Klubi i pingpongut Priping në bashkëpunim me kompaninë 11 Points me datën 10 dhjetor 2022, do të organizojnë turneun e pingpongut për bizneset e regjistruara në Kosovë. Ping Pong Business…