Dita Ndërkombëtare e Gruas – 8 Marsi

Dita Ndërkombëtare e Gruas – 8 Marsi

Sot më 8 Mars shënohet Dita Ndërkombëtare e Gruas. Ditë simbolike e rrugëtimit historik që gratë në të gjithë botën kanë bërë për të përmirësuar jetën e tyre. Datë kjo…
Pingpongu dhe kanceri i gjirit

Pingpongu dhe kanceri i gjirit

Muaji Tetor ndryshe njihet edhe si muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit. Ai ndihmon në rritjen e vëtëdijes dhe mbështetjes për ndërgjegjësimin, zbulimin dhe trajtimin e hershëm, si dhe…
7 deri 77

7 deri 77

Nëse jeni duke kërkuar një sport, që iu ofron mundësinë të luani pavarësisht moshës që keni, atëherë zgjedhja e duhur është pingpongu. Është sporti ideal, që mund ta praktikoni gjatë…
Benefitet e pingpongut!

Benefitet e pingpongut!

Pingpongu është një lojë shumë interesante, përfitimet shëndetësore të së cilit janë të mahnitshme. Përveç se është një mënyrë argëtuese për të kaluar kohën dhe për t’u kënaqur me familjen…