Na kontaktoni permes telefonit, email ose rrjeteve sociale

  • 048 406 406
  • kpp.priping@gmail.com
  • Rruga Luan Haradinaj, Pallati i Rinisë dhe Sportit, Salla no. 80, Prishtinë 10000, Kosovë
  • Hane, Merkure, Premte 10:00 – 12:00 | 17:00 - 18:30
Scroll to Top