PRiPING nënshkruan marrëveshje me Katror Media

PRiPING nënshkruan marrëveshje me Katror Media

Katror Media dhe Klubi i Pingpongut Priping nënshkruan të premten një marrëveshje bashkëpunimi për të promovuar sportin vendor, konkretisht pingpongun në kryeqytet. Nga kjo marrëveshje pritet të përfitojnë pingpongistët e…
Të shtunën mbahet Ping Pong Business Tournament

Të shtunën mbahet Ping Pong Business Tournament

Klubi i pingpongut Priping në bashkëpunim me kompaninë 11 Points me datën 10 dhjetor 2022, organizojnë turneun e pingpongut për bizneset e regjistruara në Kosovë. Ping Pong Business Tournament është…
Chris Doran fitues i turneut “Dita e Flamurit”

Chris Doran fitues i turneut “Dita e Flamurit”

Më 27.11.22 në SHFMU “Tefik Çanga” në Ferizaj u zhvillua turneu i seniorëve “Dita e Flamurit”. Turneu ishte mjaftë masovik ku pati pjesëmarrës nga Kosova dhe Shqipëria ku u zhvilluan…
PPBT #2 do të mbahet në Janar 2023

PPBT #2 do të mbahet në Janar 2023

Pas interesimit të madh për pjesëmarrje në edicionin e parë të Pingpong Business Tournament, dhe me kërkesë të disa bizneseve që nuk kanë arritur të bëhen pjesë e turnet të…
Shorti i Ping Pong Business Tournament

Shorti i Ping Pong Business Tournament

Organizatorët e Ping Pong Business Tournament kanë caktuar daten 26 Nentor 2022, për hedhjen e shortit të PPBT për 16 bizneset pjesëmarrëse. Shorti do të hudhet online përmes platformës Random…