Storie nga Emisioni SOT në KTV

Storie nga Emisioni SOT në KTV

Ne linkun me poshte mund te gjeni intervisten e realizuar nga Fitim Majkovci, per Emisionin SOT ne KTV. https://www.youtube.com/watch?v=7rzD1TbMrVk&feature=share&fbclid=IwAR2qHpZ3-bHnJK13M3jRvbp6FxE8-4CiZgqnxXqbxS-ndbCo-6NuQu8cBzs
Intervista me Eli Baraty

Intervista me Eli Baraty

Gjatë këtyre 4 ditëve të fundit, klubi Priping pati nderin dhe kënaqësinë të mbante një kamp të pinpongut me Eli Baraty. Ku u realizuan ushtrime të ndryshme në mënyrë që…