Të shtunën mbahet Ping Pong Business Tournament

Të shtunën mbahet Ping Pong Business Tournament

Klubi i pingpongut Priping në bashkëpunim me kompaninë 11 Points me datën 10 dhjetor 2022, organizojnë turneun e pingpongut për bizneset e regjistruara në Kosovë. Ping Pong Business Tournament është…
Chris Doran fitues i turneut “Dita e Flamurit”

Chris Doran fitues i turneut “Dita e Flamurit”

Më 27.11.22 në SHFMU “Tefik Çanga” në Ferizaj u zhvillua turneu i seniorëve “Dita e Flamurit”. Turneu ishte mjaftë masovik ku pati pjesëmarrës nga Kosova dhe Shqipëria ku u zhvilluan…
PPBT #2 do të mbahet në Janar 2023

PPBT #2 do të mbahet në Janar 2023

Pas interesimit të madh për pjesëmarrje në edicionin e parë të Pingpong Business Tournament, dhe me kërkesë të disa bizneseve që nuk kanë arritur të bëhen pjesë e turnet të…
Shorti i Ping Pong Business Tournament

Shorti i Ping Pong Business Tournament

Organizatorët e Ping Pong Business Tournament kanë caktuar daten 26 Nentor 2022, për hedhjen e shortit të PPBT për 16 bizneset pjesëmarrëse. Shorti do të hudhet online përmes platformës Random…