Klubi Priping

Klubi i pingpongut KPP Priping është themeluar me të vetmin qëllim për promovimin dhe zhvillimin e pingpongut në qytetin e Prishtinës.

Pink Pong Breast Cancer Awareness Tournament

KPP Priping në bashkpunim me Qendren Kosovare per Luftimin e Kancerit te Gjirit JETA/VITA organizon eventin “Pink Pong Breast Cancer Awareness Tournament”, me date 28 tetor 2021, nga ora 18:00, ne Pallatin e Rinise dhe Sportit, ne Prishtine.


Qëllimi kryesor i ketij eventi eshte ngritja e vetedijsimit per kontrolla te hershme per parandalimin e kancerit te gjirit. Ky aktivitet perkrahet nga Sigal Uniqa Group Austria ne Kosove, Komuna e Prishtinës dhe Rotary Club New Born Prishtina

Scroll to Top