Kosbit shpallet kampion i turneut  “PPBT#4”

Kosbit shpallet kampion i turneut “PPBT#4”

Të dielen në sallën e pingpongut në kryeqytet u zhvillua turneu i pingpongut per biznese, ku në një atmosferë shumë sportive garuan 10 biznese kosovare. Salla e pingpongut në pallatin…
Rifat Rifati musafir në Ping Pong Podcast

Rifat Rifati musafir në Ping Pong Podcast

KPP Priping ka realizuar edicionin e rradhes së Ping Pong Podcast, projekti më i ri i klubit, i cili ka për qellim dokumentimin e sportit të pingpongut në Kosovë, hapat që…
Priping do të garon në ‘Europe Trophy’

Priping do të garon në ‘Europe Trophy’

Klubi prishtinas ka njohur rivalët e Grupin A, te regjionit 3, te Europe Trophy, e organizuar nga ETTU, ata janë: STK Vyhne nga Sllovakia, TT Zagreb nga Kroacia, Sk Vydray nga…
Një kupë në Kosovë e një në Turqi

Një kupë në Kosovë e një në Turqi

Me 18 qershor 2023 në pallatin e rinisë dhe sporteve në Prishtinë u organizua turneu për ditën e clirimit të Prishtinës “Prishtina Open 2023” për senior në të dy gjinitë.…