Shorti: Turneu “Dita e Pavarësisë”

Shorti: Turneu “Dita e Pavarësisë”

Me rastin e përvjetorit të Pavarësisë së Kosovës do të organizohet turneu i pingpongut "Dita e Pavarësisë 2022". Klubi i pingpongut Priping do të merr pjesë me disa lojtarë në…
Priping me disa lojtarë të ri në sezonin 2022

Priping me disa lojtarë të ri në sezonin 2022

Klubi i Pingpongut PRiPING gjatë afatit të regjistrimit të lojtarëve ka arritur të nënshkruaj kontratë me dy lojtarë te rinjë për sezonin 2022. KPP PRiPING në këtë sezon është përforcuar…
Orana: Priping gjatë 2021-tës

Orana: Priping gjatë 2021-tës

Kryetari i KPP Priping Kastriot Orana pas përfundimit të aktiviteteve të sezonit 2021, ka listuar gjitha ngjarjet e realizuara nga klubi Priping. Priping gjate 2021-ës! Viti 2021 për klubin tonë…
Chris Doran kampion i turneut Dita e Flamurit

Chris Doran kampion i turneut Dita e Flamurit

Lojtari i KPP Priping Chirs Doran rëmbeu edhe një trofë duke u shpallur kampion i turneut “Dita e Flamurit”, organizuar nga Federata e Pingpongut të Kosovës, për nderë të festave…
Shorti i turneut “Dita e Flamurit”

Shorti i turneut “Dita e Flamurit”

Klubi i Pingpongut Priping do te merr pjese me 4 lojtarë në turneun e datës 28 nëntor, i cili do të mbahet nga ora 10:00 në SHMU Tefik Çanga në…
Salla e pingpongut merr ngjyrë rozë.

Salla e pingpongut merr ngjyrë rozë.

Klubi i Pingpongut PRiPING dje ishte nikoqir i dhjetra vajzave dhe grave ku patën mundësi të argëtohen duke luajtur pingpong si dhe të informohen nga Doktor Ilir Kurtishi për rëndësinë…