Storie nga Emisioni SOT në KTV

Storie nga Emisioni SOT në KTV

Ne linkun me poshte mund te gjeni intervisten e realizuar nga Fitim Majkovci, per Emisionin SOT ne KTV. https://www.youtube.com/watch?v=7rzD1TbMrVk&feature=share&fbclid=IwAR2qHpZ3-bHnJK13M3jRvbp6FxE8-4CiZgqnxXqbxS-ndbCo-6NuQu8cBzs
Përmes pingpongut Priping ndihmon Kroacinë

Përmes pingpongut Priping ndihmon Kroacinë

Më 16 Janar Klubi i Pingpongut Priping në bashkëpunim me Rotary Club Prishtina  Newborn (RCPNB) organizoi një turne për të mbledhur fonde dedikuar Kroacisë, e cila para disa ditësh është prekur nga…
Kastriot Orana zgjidhet kryetar i KPP Priping

Kastriot Orana zgjidhet kryetar i KPP Priping

Më 14 janar 2021 – Prishtinë, Klubi i Pingpongut Priping ka mbajtur zgjedhjet e brendshme ditën e sotme, ku ka zgjedhur kryesinë e re të klubit. Gjatë punimeve të Kuvendit Zgjedhor…
Priping organizon turne pingpongu për Kroacinë

Priping organizon turne pingpongu për Kroacinë

Klubi i Pingpongut Priping në bashkëpunim me Rotary Club Prishtina Newborn (RCPNB) do të organizojnë sërish një turne për të mbledhur fonde. Ashtu siç është organizuar herën e kaluar për…
Intervista me Eli Baraty

Intervista me Eli Baraty

Gjatë këtyre 4 ditëve të fundit, klubi Priping pati nderin dhe kënaqësinë të mbante një kamp të pinpongut me Eli Baraty. Ku u realizuan ushtrime të ndryshme në mënyrë që…
KPP Priping angazhon trajnerin londinez z.Eli Baraty

KPP Priping angazhon trajnerin londinez z.Eli Baraty

Klubi i Pingpongut Priping gjatë javës së ardhshme do t’i mbajë seancat stërvitore me trajnërin e mirënjohur Eli Baraty, njëherit themelues i Akademisë së pingpongut EBATT, me seli në Londër.…
Priping në krye të tabelës

Priping në krye të tabelës

KPP Priping ka mposhtur KPP Vushtrria për të rëmbyer kryesimin e tablës së Ligës së Parë të Kosovës, për sezonin 2020. Gjatë javës së kaluar u zhvilluan dy xhirot e…