Orari i plotë i Ligës së Parë 2020

Orari i plotë i Ligës së Parë 2020

Këtë fundjavë rifillojnë garat në Ligën e Parë të sezonit 2020, ku KPP Priping do të luaj kunder KPP Malisheva dhe KPP Maestro. Në dokumentin më poshtë mund të gjeni…
Shpallet fituesi i lojës shpërblyese

Shpallet fituesi i lojës shpërblyese

KPP Priping ka shpallur fituesen e lojës së dytë shpërblyese përmes platëformes “Random Comment Picker Facebook” ku në mënyrë automaike ka bërë përzgjedhjen e fituesit të reketit dhe një muaj…
Kuartali i fundit i ngjeshur me gara në pingpong

Kuartali i fundit i ngjeshur me gara në pingpong

Pas lirimit të masave për parandalimin e shpërndarjës së virusit Cobid-19, nga Qeveria e Kosovës, këtë fundajvë ri-fillojnë garat në pingpong. KPP Priping të shtunën do të jetë nikoqir i…
Thirrje për mural deri me 20 shtator 2020

Thirrje për mural deri me 20 shtator 2020

Me kërkesë të artistave mbyllja e afatit për aplikim është shtyer për datën 20 shator 2020, në ora 18:00. KPP Priping në bashkpunim me klubet e pingpongut të Prishtinës shpall…
Loja shpërblyese nga KPP Priping

Loja shpërblyese nga KPP Priping

KPP Priping ka shpallur lojën e dytë shpërblyese për entuziastët e pingpongut ku fituesi apo fituesja do të fitojë 1 muaj pa pagesë në klubin KPP Priping si dhe 2…