Loja shpërblyese nga KPP Priping

Loja shpërblyese nga KPP Priping

KPP Priping ka shpallur lojën e dytë shpërblyese për entuziastët e pingpongut ku fituesi apo fituesja do të fitojë 1 muaj pa pagesë në klubin KPP Priping si dhe 2…