KPP PRiPING nënshkruan me Hugo Calderano

KPP PRiPING nënshkruan me Hugo Calderano

Klubi i Pingpongut Priping në sezonen e dytë të Superligës do të ketë një super përforcim meqe ka nënshkurar kontratë me brazilianin Hugo Calderano. Calderano është në top 10 lojtarët…
PRiPING fton bizneset për sponzorizim të klubit

PRiPING fton bizneset për sponzorizim të klubit

Klubi i Pingpongut Priping,është i regjistruar në deparamentit të OJQ-ve, me numër 5118268-5, dhe i licencuar nga Federata e Pingpongut të Kosovës për vitin 2021. KPP Priping ka hapur këtë…
Dita Ndërkombëtare e Gruas – 8 Marsi

Dita Ndërkombëtare e Gruas – 8 Marsi

Sot më 8 Mars shënohet Dita Ndërkombëtare e Gruas. Ditë simbolike e rrugëtimit historik që gratë në të gjithë botën kanë bërë për të përmirësuar jetën e tyre. Datë kjo…
Publikohet kalendari i garave 2021

Publikohet kalendari i garave 2021

FPPK ka publikuar kalendarin zyrtar të garave për sezonin 2021. Kalendari_FPPK_2021Download Orari-i-garave-te-Supeliges-meshkujt-per-2021Download