Kalendari i garave të pingpongut për vitin 2024

Kalendari i garave të pingpongut për vitin 2024

Fedreata e Pingpongut e Kosoves ka ndarë me anëtarët e saj kalendarin e garave për vitin 2024, ku shihet se është një vit me shumë gara dhe liga të ndryshme në të gjitha grup moshat.

Klubi i Pingpongut Priping këtë vit do të garon në Superligën e Kosovës, Kupën e Kosovës per junior dhe senior si dhe ne garat individuale.

Me poshtë gjeni kalendarin e vitit 2024!