“PriPing”, klubi më i ri i pingpongut në Kosovë (VIDEO)

“PriPing”, klubi më i ri i pingpongut në Kosovë (VIDEO)

Gazetari Milot Hasimja sjell rrëfimin për njërin ndër klubet më të reja në këtë sport, “PriPing” nga Prishtina.

Se kur u formua ky klub dhe sa është i mirë pingpongu për shëndetin e njeriut mund ta kuptoni përmes strories.