Ora 7 – “Priping”, klubi për pasionantët e pingpongut – Klan Kosova

Ora 7 – “Priping”, klubi për pasionantët e pingpongut – Klan Kosova

Kushtrimi sjell klubin e pingpongut Priping në Prishtinë. Kur u themelua, sa nxënës i ka dhe si zhvillon këtë sport ky klub e kuptojmë përmes stories.

Intervisten e plotë mund ta ndiqni në linkun më poshtë:

Ora 7 – "Priping", klubi për pasionantët e pingpongut – Klan Kosova

Ora 7 – "Priping", klubi për pasionantët e pingpongut – Klan Kosova Kushtrimi sjell klubin e pingpongut Priping në Prishtinë. Kur u themelua, sa nxënës i ka dhe si zhvillon këtë sport ky klub e kuptojmë përmes stories.

Posted by Ora Shtate nê Klan Kosova on Tuesday, March 17, 2020