Ndryshon kalendari i garave të FPPK-së

Ndryshon kalendari i garave të FPPK-së

Federata e Pingpongut e Kosovës ka njoftuar se ka përditësuar kalendarin e garave të pingpongut. Ndryshimi që është bërë është shtyerja e Kupës së Kosovës për një javë dhe është shtuar “Turneu Memorial për Senior “Gazmend Berisha / Kalega” që do të mbahet në Pejë.

Me poshtë e gjeni kalendarin e përditësuar: