Loja shpërblyese nga KPP Priping

Loja shpërblyese nga KPP Priping

KPP Priping ka shpallur lojën e dytë shpërblyese për entuziastët e pingpongut ku fituesi apo fituesja do të fitojë 1 muaj pa pagesë në klubin KPP Priping si dhe 2 reketa pingpongut.

Pjesëmarrja është shumë e thjeshtë, krejt cfarë duhet të bëni është t’i etiketoni 3 shokë apo shoqe dhe të vendosni hashtag #KppPriping në të njejtin koment. Loja do të zgjas deri me 1 tetor, kurse shpërblimi do të ipet pas nadlimit të masave parandaluese për Covid-19.

Për të marr pjesë në këtë lojë ju ftojmë të klikoni në linkun më poshtë:

🔴 Loja e rradhes shpërblyse nga KPP Priping 🔴🎁 Fito reketa për 2 persona & 1 muaj ushtrime pa pagesë 🏓🏓Krejt çka...

Posted by Klubi i Pingpongut Priping on Tuesday, August 25, 2020

Në lojën e parë shpërblyese fituese është shpallur znj.Bahrije Prebreza, përmes platformes comment picker!