Kalendari i garave të pingpongut për vitin 2023

Kalendari i garave të pingpongut për vitin 2023

Fedreata e Pingpongut e Kosoves ka ndarë me anëtarët e saj kalendarin e garave për vitin 2023, ku shihet se është një vitë me shumë gara në grup mosha të ndryshme.

Klubi i Pingpongut Priping këtë vit do të garon në Superligën e Kosovës, Kupën e Kosovës si dhe ne garat individuale.

Me poshtë gjeni kalendarin e vitit 2023