Shorti për Kampionatin Individual për Minikadetë, Kadetë dhe Junior 2021

Shorti për Kampionatin Individual për Minikadetë, Kadetë dhe Junior 2021

Federata e Pingpongut e Kosovës të shtunën me 3 prill 2021 në Ferizaj organizon Kampionatin Individual për Minikadet/ e , Kadet/e duke filluar nga ora 10.00 dhe të dielen me 4 Prill 2021, në  Ferizaj  Kampionatin për Junior/e duke filluar nga ora 10.00. 

Të gjithë pjesmarresit ne keto gara obligohen qe gjatë gjithe kohës të bartin maskat ( perveq lojtarêve kur janë duke e zhvilluar ndeshjen) si dhe ti respektojnê masat anticovid në perpikmëri ashtu si janê paraparê nga FPPK-ja dhe IKSHP-ja.

Garat do te zhvillohen me sistem eliminimi. Per me shume informata rreth garave te bashkangjitur me poshte e gjeni shortin per te gjitha kategorite.