Priping organizon “Prishtina 2021 Table Tennis Tournament”

Priping organizon “Prishtina 2021 Table Tennis Tournament”

Klubi i Pingpongut Priping me datën 20 shkurt organizon turneun e hapur “Prishtina 2021 TABLE TENNIS Tournament” i cili do të mbahet në Pallatin e Rinisë dhe Sportit.

Në këtë turne mund të marrin pjesë të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të sfitojnë vetën në lojën e pingpongut. Turneu “Prishtina 2021 TABLE TENNIS Tournament” do të fillojë në ora 12:00, më datën 21 shkurt 2021, ndërsa paraqitja për të marrë pjesë duhet të bëhet me se largu deri me 20 shkurt, në ora 20:00.

Fituesit e këtij turnu do të shpërblehen me medajle dhe me çmime monetare, ku vendi i parë do të merr 40€, vendi i dytë 25 euro dhe vendi i tretë 15 euro.

Turneu do të organizohet duke respektuar të gjitha masat për parandalimin e shpërndarjës së virusit Covid-19.

KPP Priping ju dëshiron suksese në këtë turne.

Për detajet e turneut ju lutem klikoni ne linkun më poshtë: