Shpallet fituesi i lojës shpërblyese

Shpallet fituesi i lojës shpërblyese

KPP Priping ka shpallur fituesen e lojës së dytë shpërblyese përmes platëformes “Random Comment Picker Facebook” ku në mënyrë automaike ka bërë përzgjedhjen e fituesit të reketit dhe një muaj pa pagesë në klubin e pingpongut Priping.

 

Në këtë garë kishtë shumë pjesëmarës të cilët kishin përmbushur kriteret e lojës, duke bërë tag 3 persona, duke vendosur hashtag #kppPriping dhe duke pëlqyer faqën tonë.

 

Platforma Comment Picker ka përzgjedhur ARGJENDA AZEMI si fituese të 2 reketave dhe një muaj ushtrime pa pagesë ne Klubin e Pingpongut Priping.

 

Dorëzimi i dhuratës do të bëhet gjatë javës së ardhshmë, në sallën e pingpongut në Prishtinë, duke ndjekur masat për parandalimit të virusit Covid-19.

 

Ju ftojmë të përcjellni KPP Priping në rrjetet sociale për aktivietet tona, ku do të ketë edhe lojë tjera shpërblyese.