Priping në krye të tabelës

Priping në krye të tabelës

KPP Priping ka mposhtur KPP Vushtrria për të rëmbyer kryesimin e tablës së Ligës së Parë të Kosovës, për sezonin 2020. Gjatë javës së kaluar u zhvilluan dy xhirot e…
Pink Pong organizaur nga KPP Priping

Pink Pong organizaur nga KPP Priping

Muaji tetor është muaj i vetëdijesimit për kancerin e gjirit në gjithë botën. Në Kosovë vazhdimisht janë bërë fushata për t’i vetëdijesuar gratë që të bëjnë kontrolle të shpeshta, në…
Turneu Pink Pong me datë 28 tetor 2020

Turneu Pink Pong me datë 28 tetor 2020

Muaji tetor është muaj i vetëdijesimit ndaj kancerit të gjirit, andaj përgjatë këtij muaji organizohen aktivitete të ndryshme. Klubi i Ping Pong-ut “Priping”, në bashkëpunim me Qendrën Kosovare për Luftimin…
Pingpongu dhe kanceri i gjirit

Pingpongu dhe kanceri i gjirit

Muaji Tetor ndryshe njihet edhe si muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit. Ai ndihmon në rritjen e vëtëdijes dhe mbështetjes për ndërgjegjësimin, zbulimin dhe trajtimin e hershëm, si dhe…